Torrent letöltés / információk

Wave.of.Darkness.2015.v1.8.Multi3.Hun-Xanthipposz-Jocoka torrent
(Játékok)


Letöltés / információk:
Wave.of.Darkness.2015.v1.8.Multi3.Hun-Xanthipposz-Jocoka | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i]
Eredeti release!Wave of Darkness v1.80

Műfaj: Akció, Indie, Szerepjáték
Fejlesztő: Dreamatrix
Kiadó: Dreamatrix
Megjelenés dátuma: 2015. nov. 5.
Game language.: Audio & Text: English
Only Text: Hungarian, French (Default: Hungarian)


Rendszerkövetelmények
MINIMUM:
Op. rendszer: WinXP 64-bit / Win Vista 64-bit / Win7 64-bit / Win 8 64-bit
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz or AMD Athlon 64 X2 5000+
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 512 Mb RAM, supporting Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce 8800 or ATI Radeon HD3850)
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 7.25 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: WinXP 64-bit / Win Vista 64-bit / Win7 64-bit / Win 8 64-bit
Processzor: Intel Core 2 Quad or AMD Phenom X4
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 1 Gb RAM, supporting Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce GTX260 or ATI Radeon HD4850)
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 7.25 GB szabad hely

Képek, linkek az NFO-ban.

Leírás:
A Wave of Darkness címe rögtön sejteti, hogy ismét a mágia és varázslat, az élőhalottak és magányos kalandorok vannak a porondon. A független horvát csapat, a Dreamatrix korábban már próbálkozott nyitott világú akció-RPG fejlesztésével, ám akkor csúfos bukás volt a vége a dolognak. A Legends of Dawn című játék hallatán leginkább a frusztráló, rosszul átgondolt rendszer és a félkész végeredmény jut a játékosok eszébe. Azonban az alkotókat ez nem tántorította el attól, hogy újabb akció-szerepjátékot fejlesszenek, ismét a Kickstarter segítségével. Nehezen, de végül összejött a kitűzött 20 ezer dollár a Wave of Darknessre, ami már első ránézésére is kevéske összeg egy ilyen típusú játék elkészítésére ? talán ennek is tudható be, hogy a végeredmény most sem lett túl impozáns.

A sötétség hullámai Narr világában csapnak össze a fejünk felett, amit jól ismert klisékkel sikerült megtölteni. Példának okáért ott van rögtön az alapfelállás: sötét mágia szabadult el a vidéken, amitől meg kell mentenünk a világot. Bár a fejlesztők dark fantasy stílussal illetik a játékot, olyan harsány színekbe és jellegtelen ellenségekbe botlunk, ami nehezen hozza a melankolikus, vérrel és rozsdával teli ?dark ízt?. Természetesen kapunk egy rakás gonosz kultistát és sötét mágiát, de ettől még nem érezzük magunkat annyira lehangolva, mint mondjuk egy Diablo II, Path of Exile vagy Dark Souls esetében.

Karakterünk készítésekor csupán három faj közül választhatunk: lehetünk emberek, elfek vagy a danian nép egyike. A játék rendszere önmagában nem bonyolult, ám a cseppet sem intuitív kezelőfelület nem könnyíti meg a dolgunkat. Gyakorlatilag minden ikon egy helyre van zsúfolva, nem túl beszédes grafikákkal.
Grafika terén eléggé idejétmúlt látványra kell számítanunk, hiába az ígéretes Unity motor.
A fejlesztők főleg a szabadságot hangsúlyozzák a játék előnyeként, és a hatalmas, bebarangolható térképeket. A küldetések nem lineárisak, kedvünk szerint járkálhatunk és vehetünk fel újabbakat.

Minden szintért alaposan meg kell küzdenünk, mert a tapasztalati pontok számlálója is lassan kúszik felfele. Viszont nagyon sokáig toporgunk egy fokozaton, ami nem lenne baj, ha válogathatnánk a különféle képességek közt, de azokból is vajmi kevés van ? épp ezért válik nagyon hamar unalmassá a fejlődés. Főleg az elején nem képes beszippantani, mert akkor egyetlen alaptámadással aprítunk a sűrűjében, és csak később jönnek a varázslatok.

Akadnak jó ötletek, amelyek megszínesítik a nyögvenyelős haladást. Bárhol kalandozhatunk és járkálhatunk, hogy erőforrások után kutassunk. Bezsákmányolhatunk növényeket, érceket, amelyekből főzetek és erősebb fegyverek készíthetők, ez a fajta pepecselés tartalmasabbá és érdekesebbé színezi az egészet. A tárgykészítés és főzőcskézés kifejezetten üdítő, mivel rengeteg alapanyag van. A tárgyak és egyéb felszerelések craftolására millió és egy receptet, nyersanyagot és egyebet találhatunk szorgos gyűjtőmunkával, csak legyen hol tárolni és képesek legyünk fejben tartani ezt a sok mindent. Ha sikerül, egész sikeres kovács vagy bőrműves is válhat hősünkből. Varázslatokat is gyárthatunk! Mágikus energiákat összekombinálni és ezzel kísérletezni mindig is izgalmas dolog volt, az biztos. Itt alapvetően meghatározhatjuk, hogy milyen fajta (lövedék-missile, védelem-defense, rúna-ward) legyen, majd megfelelő rúnákkal, különböző képességekkel ruházhatjuk fel. Ezután nincs más hátra, mint választani egy ikont, egy nevet és kész is van legújabb varázslatunk. Ősmágus nem lesz belőlünk, de tekintélyes sebzést okozhatunk vagy védelmet varázsolhatunk a harcok közepette, ellenségeink életének megrövidítése érdekében.

Eközben enyhül kicsit a frusztráció is, mert szép helyekre is bukkanunk, holott mint említettem, idejétmúlt módon vannak tálalva. Nem róható fel a fejlesztőknek az, hogy érdektelenek lettek volna a játék iránt, hiszen minden szegletet megtöltöttek valamilyen növénnyel, rommal vagy aprósággal, és az aláfestő zene is kellemes.

http://store.steampowered.com/app/316370/Wave_of_Darkness/

Telepítés:
Futtasd az alkalmazást,
(Crack nem szükséges)
Szükség esetén telepítsd a telepített játék főkönyvtár Redist mappájában lévő DirectX-et és VcRedist-et.
Jó játékot!
NFO fájl: [Megtekinés] [+] [-]
Méret:
2.99 GB (3,208,980,609 Byte)
Kapcsolatok:
9 feltöltő, 2 letöltő (11 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 06. 09. 23:26:20
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 06. 10. 07:18:21
Fájlok (4 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2018 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat